Muziek cadeau

Neem een cd op met jouw favoriete liederen voor deze tijd en deel deze met je engelenontvanger. Een USB-stick kan natuurlijk ook, maar dan moet je ontvanger wel ‘technisch’ genoeg zijn om deze af te spelen.

Kun je geen cd branden? Maak dan een afspeellijst op papier met jouw favoriete nummers en vertel erbij waarom je deze mooi vindt en wilt delen.

Bijvoorbeeld:
Silent night, holy night – In een stille nacht werd een klein kind geboren om de eenzaamheid en het verdriet in de wereld lichter te maken. Ik geloof in de liefde van het kleine en kwetsbare.

I’m dreaming of a white christmas – gewoon een lekker nummer, omdat het met kerst eigenlijk hoort te sneeuwen, gewoon voor de sfeer. Ik wens u een sfeervolle kerst toe.

God rest ye merry, gentleman – in dit lied gaat het over ‘tidings of comfort and joy’. Dat wens ik u toe: troost en vreugde.

Meer inspiratie nodig?

We hebben nog veel meer ideeën voor je.

Heb je een goed idee?

Druk op de knop hieronder en deel jouw ideeën voor engelencadeaus!

logo_engel_kleiner

Wat doet het om een engel te zijn of die te ontvangen? 

Reacties

Neem contact op

Deze site is bedoeld om kerken, verenigingen en andere organisaties handvatten te geven om zelf een engelenproject te organiseren. Heb je vragen of opmerkingen over deze site? Neem dan contact met ons op via het contactfomulier dat je hier ziet.

Copyright 2021 Engelenproject.nl ©